Zašto su dobra kvaliteta i kolicina sperme važni?


Postoji više razloga zbog kojih bi muškarac želio poboljšati kvalitetu sperme i povecati njenu kolicinu. Sperma je u direktnoj vezi s plodnošcu kod muškaraca, ali osim toga, kolicina sperme znatno utjece na kvalitetu samog seksa, tocnije receno orgazma. Cinjenica koju su vjerojatno opazili svi muškarci jeste da veca kolicina sperme uzrokuje vecu i dulju kontrakciju mišica što omogucuje intenzivniji i jaci orgazam, a to je nesumnjivo nešto što svaki muškarac ocekuje od seksualnog cina.

 

Niste zadovoljni kolicinom sperme?
Išli ste lijecniku ali nije vam pomogao! Možda je to slucaj a možda ne. Vjerojatno ste saznali da su kvaliteta i kvantiteta sperma u direktnoj vezi s prehranom. Saznajte više... I vjerojatno ste pokušali uvesti izvjesne promjene u vašu prehrani i opazili razliku. No, da li znate da postoje biljke u cijelom svijetu koje se koriste u tradicionalnim medicinama raznih kultura koje daju odlicne rezultate muškarcima kod slucajeva raznih seksualnih disfunkcija, ukljucujuci i povoljni utjecaj na reproduktivni sistem što ukljucuje poboljšanje plodnosti, kolicine i kvalitete sperme.

 

Prema izvještaju Svjetske zdravstvene organizacije, oko 80% stanovništva zemlje koristi se ljekovitim biljem kao glavnim nacinom lijecenja. Sigurno je da su farmaceutski lijekovi nezamjenjivi u mnogim slucajevima, ali danas biljna medicina stjece sve vecu popularnost, sve se više koristi, narocito zbog mogucnosti klinickih ispitivanja koja potvrduju ljekovita svojstva mnogih biljaka koje se stoljecima koriste kod raznih zdravstvenih problema.


Postoje mnoge biljke koje se koriste za lijecenje neplodnosti kako kod muškaraca tako i žena. Neke od tih biljaka su:

* Black Cohosh:

Ovo je fitoestrogen koji pomaže kod promjene raspoloženja, naleta vrucine i vaginalne shoce koji su u vezi s menopauzom. Sastojci u ovoj biljki pomažu stvaranju estrogena cime se smanjuju simptomi menopauze.

* Ulje nocurka:

Ulje nocurka cijeni se kao velika pomoc kod zaceca kod žena. To je jedna on najpopularnijih biljaka koja se koristi radi uravnoteženja hormonalne ravnoteže kod žena i pomoci kod zaceca.

* Ginseng:

Poboljšava plodnost kod muškaraca, pomaže kod impotencije i jaca imunološki sistem. Takoder povecava nivo testesterona, kolicinu sperme i njenu pokretljivost.

* Pycnogenol:

Ova biljka je izuzetan antioksidans zahvaljujuci svojim sastojcima (procyanidini, bioflavonoidi i organske kiseline). Poboljšava kvalitetu sperme kod muškaraca s problemom neplodnosti.

* Saw Palmetto:

Jaca reproduktivni sistem muškarca. Indijanci su je upotrebljavali za probleme vezane uz seksualne disfunkcije muškaraca, kao što su impotencija, neplodnost i problemi s prostatom.

* Ulje lana:

Ulje lana pomaže održati zdravu spermu i kod impotencije. To je odlican dodatak prehrani kojeg bi trebalo uzimati ako se želi zaceti dijete.

* Withania Somnifera - Ashwagandha:

Odlicna biljka kao pomoc kod stresa. Pomaže u održanju zdravih mišica i kostiju i jaca reproduktivni sistem

* Mucuna Puriens:

Pomaže kod mnogih tegoba kao što su Parkinsonova bolest, neplodnost i nizak libido.

* Asparagus adscendens:

Pomaže kod neplodnosti, problema vezanih uz menopauzu, bronhijalnih infekcija i prevelike kiselosti. Takoder jaca libido.

* Tribulus terrestris:

Najcešce se koristi kod neplodnosti, impotencije i slabog libida. U zadnje vrijeme postao je popularan kao pomoc sportašima.

 

kapsule za viL?e sperme

 

Što je MaxoCum™?
MaxoCum™ su kapsule koje su nastale kao rezultat opsežnog istraživanja ljekovitog bilja i njihovog utjecaja na spermu muškarca i njegovu plodnost. Kako je navedeno, postoje više vrsta biljaka koje povoljnu utjecu na stvaranje sperme i poboljšanje njene kvalitete. Pri nastajanju MaxoCuma-a™ uzete su u obzir one biljke za koje su smatralo da daju najbolje rezultate. Vitopharma kompanija u izradi ovih tableta koristi najkvalitetnije biljke i proizvodi ih u skladu s medunarodno prihvacenim standardima za proizvodnju biljnih preparata, sljedeci GMP pravila (Good Manufacturing Practice). Biljke koje su uzete u obzir kod pravljenja ovog proizvoda su Mucuna pruriens, Physalis somnifera,
Pueraria tuberose i Asphaltum punjabianum - Shilajit.
Ove biljke veoma su cijenjene zbog blagotvornog djelovanja na reproduktivni sustav muškarca, libido i opcenito povecanje imuniteta i snage organizma.

MaxoCum™ kapsule rezultat su opsežnog istraživanja, razvijene tehnologije ispitivanja potencije biljaka kao i modernih saznanja o pretvaranju biljnih ekstrakata u tablete ili kapsule. Uzimanje tih tableta, zahvaljujuci napretku tehnologije, ravno je uzimanju samih biljaka. Omjer biljaka, njihova potencija podrobno su ispitani i izabrana je ona kombinacija za koju se pokazalo da i ma najbolje djelovanje.

 

MaxoCum™ može pomoci ljudima s dvije vrste cilja, onima koji žele povecati svoju plodnost MaxoCum™ ce povecati kolicinu spermija i poboljšati njihov kvalitet. Osobama koje žele imati zdraviji seks, jace orgazme MaxoCum™ povecat ce kolicinu sperme i to ce nesumnjivo dati duže i intenzivnije orgazme.

 

Svi ti ucinci dolaze od blagotvornih biljaka koje se nalaze u ovim kapsulama. MaxoCum™ nema nikakvih nuspojava, osim što ce dodatno ojacati libido i erekcije uciniti tvrdima. Biljke u MaxoCum-u™ takoder se koriste i za lijecenje drugih problema seksualne disfunkcije kod muškarca.

 

MaxoCum™ je proizvod firme Vitopharma. Vitopharma daje garanciju od 180 dana na svoje proizvode. Svakom nezadovoljnom kupcu novac ce biti vracen u roku od 180 dana od dana kupnje. U tom slucaju potrebno je samo kontaktirati naš tim za podršku, navesti broj narudžbe i dobit cete dalje upute.

 

Ukoliko imate dodatna pitanja o ovom proizvodu i našim uslugama, slobodno nam se obratite. Mi imamo tim za podršku koji odgovara na sve upite u vrlo kratkom roku, najcešce unutar 24 sata. Takoder, dostupni smo vam 24 sata svakog dana u godini.